Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή όλων των παραγγελιών που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιείται μέσω συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ELTA Courier). Με την καταχώρηση μιας παραγγελίας, αυτομάτως σας αποστέλλεται ενημερωτικό email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της, στο οποίο περιλαμβάνονται λεπτομέρειες της παραγγελίας. Σε δεύτερο email που σας αποστέλλεται, περιλαμβάνεται ο αριθμός αποστολής (voucher) καθώς και υπερσύνδεσμος στον ιστότοπο της εταιρίας ταχυμεταφορών με πληροφορίες εντοπισμού του δέματος σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η παραγγελία σας.

Αποστολές εντός Ελλάδας & χρόνος παράδοσης

Ο μέσος χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται τα ογκώδη δέματα, τα οποία δύναται να αποσταλούν σε 6 έως 7 ημέρες, κατόπιν ενημέρωσης σας. Σύμφωνα με την εταιρία ταχυμεταφορών, παραδόσεις που πρέπει να παραδοθούν ημέρα Σάββατο έχουν εξτρά χρέωση.

Οι παραπάνω χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, εξαιρετικά μεγάλος όγκος δεμάτων που πρέπει να αποσταλούν, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργίες, εορτές, κλπ..

Κόστος αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας έχουμε υιοθετήσει ένα σταθερό κόστος εξόδων αποστολής, ανεξαρτήτως βάρους ή προορισμού της παραγγελίας.

Έτσι, ανεξάρτητα από την ποσότητα ή τον όγκο των προϊόντων που παραγγέλνετε, καθώς και την πόλη κατοικίας σας, τα έξοδα αποστολής μιας παραγγελίας ορίζονται στα 3 ευρώ.

Ωστόσο, για παραγγελίες συνολικού κόστους 50 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Παραλαβή από κατάστημα

Τέλος, αν επιθυμείτε να παραλάβετε μια παραγγελία από κάποιο από τα καταστήματα μας, μπορείτε να επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή ως τρόπο αποστολής (Παραλαβή από κατάστημα) στο ταμείο.