Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή υγειών προϊόντων – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά προϊόντων μέσω του ιστοτόπου μας www.makedoniaspor.gr με δήλωση του απευθυνόμενη προς την εταιρία μας, «ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» με τον διακριτικό τίτλο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΠΟΡ» που εδρεύει στην Καβάλα επί της οδού Βενιζέλου αρ.27, εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Ως εκ τούτου, έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε το σύνολο των προϊόντων μιας παραγγελίας, ή μέρος αυτών, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην ατυχή περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρίας μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των λανθασμένων προϊόντων στην εταιρία μας καθώς και την επαναποστολή της σωστής παραγγελίας σε εσάς, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή των λανθασμένων προϊόντων σε εμάς θα πραγματοποιηθεί μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών (ELTA Courier και Γενική Ταχυδρομική) .

Συνοψίζοντας, επιστροφές υγειών προϊόντων γίνονται αποδεκτές αποκλειστικά όταν:

  • Η αγορά τους έχει πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους από εσάς.
  • Τα προϊόντα δεν έχουν φορεθεί/χρησιμοποιηθεί πέρα από την εύλογη δοκιμή τους.
  • Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (πχ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες, κλπ.).
  • Τα προϊόντα συνοδεύονται από όλα τα παρελκόμενα τους (πχ. αρχική συσκευασία, τυχόν εγχειρίδια, κλπ.) και την απόδειξη αγοράς.

Για λόγους υγιεινής, η εταιρία μας δε δέχεται επιστροφές συγκεκριμένων κατηγοριών προϊόντων που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Τέτοια προϊόντα, που δεν επιστρέφονται, είναι τα εξής:

  • Μαγιό
  • Κάλτσες
  • Εσώρουχα

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Η διαδικασία επιστροφής προϊόντων, είτε με σκοπό την αλλαγή τους, είτε με σκοπό την επιστροφή της χρηματικής αξίας τους, είναι η ακόλουθη: