Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Αθλητικά Είδη

2510 836281
Κλείσιμο

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας γίνεται με εταιρείες ταχυμεταφοράς (Ελτά Courier). Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας - συναινείτε αυτόματα ότι:

θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει το οποίο σας λέει λεπτομερώς τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας,

θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο δεσμός του voucher, της μεταφορικής ώστε να μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας,

Αποστολές Εντός Ελλάδος & Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος αποστολής είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. (Εξαιρούνται τα ογκώδη δέματα όπου μπορεί να αποσταλλούν σε 6 έως 7 ημέρες κατόπιν ενημέρωσης σας). Παραδόσεις με ταχυμεταφορές (courier) για το Σάββατο έχουν εξτρά χρέωση.

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κτλ.

Κόστος αποστολής.

Η πολιτική μας για διατήρηση σε χαμηλά επίπεδα στα κόστη για τον πελάτη, μας έχει οδηγήσει στην επιλογή του εφ’ άπαξ κόστους αποστολής για κάθε παραγγελία.
Έτσι ανεξάρτητα από την ποσότητα ή όγκο των προϊόντων που παραγγέλνεται, αυτό που έχετε να πληρώσετε είναι μόνο 3,00 ευρώ μέχρι 2 κιλά βάρος και 0,60 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό, με όλους τους τρόπους αποστολής.
Για τις παραγγελίες που είναι πάνω από 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι
δωρεάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Copyright 2020 © ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΠΟΡ • All rights reserved
credit cards