Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Αθλητικά Είδη

2510 836281
Κλείσιμο

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών με την προϋπόθεση ότι:

Η ζημία δεν έγινε με υπαιτιότητα του πελάτη. Επικοινωνήτε τηλεφωνικώς με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 2510 836 281 για να δώσετε τα αναγκαία στοιχεία.

Τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Όσον αφορά τον Ρουχισμό και την Υπόδηση απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί το προϊόν.

Το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.Όσον αφορά ένδυση και υπόδηση αν δεν ταιριάζει το νούμερο έχετε δικαίωμα αλλαγής μεγέθους εφόσον υπάρχει διαθέσιμο στο αντίστοιχο προϊόν.

Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει το προϊόν και θέλει να το επιστρέψει για οποιονδήποτε δικό του λόγο (για αλλαγή μεγέθους ή αντικατάσταση του με κάποιο άλλο), θα χρεώνεται τα μεταφορικά επιστροφής του προϊόντος, που ανέρχονται στα 4,00€. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.

Προσοχή στα Μαγιό ( το κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής της αλλαγής / αντικατάστασης:

Αντικαταστάσεις  γίνονται δεκτές εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών με την προϋπόθεση ότι:

Δεν έχει υποστεί κάποια αλλοίωση ή ζημία στο προϊόν ή δεν έγινε με υπαιτιότητα του πελάτη.

Μετά τη πρώτη αλλαγή / αντικατάσταση, - Αν η αλλαγή / αντικατάσταση είναι από δικό μας σφάλμα δεν έχετε καμιά χρηματική επιβάρυνση.

Αν προέρχεται από δικό σας λάθος χρεώνεστε την αποστολή και την επιστροφή στα 4,00€, αφού συνεννοηθείτε μαζί μας τηλεφωνικώς και πληρώνετε το ποσό των 4,00€ κατά την παραλαβή. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50€.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Copyright 2020 © ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΠΟΡ • All rights reserved
credit cards